Bedre sex homoseksuell ts

bedre sex homoseksuell ts

... Bedre sex homoseksuell ts

Tidligere har man foreslått at noen regioner av nervesystemet er knyttet til seksuell oppførsel hos bananfluene, men det fantes ingen metode for å fokusere på dem. Toshihiro Kitamo fra Beckman Research Institute of the City of Hope i California er forskeren som har modifisert bananfluene Drosophila genetisk, slik at en undergruppe av hjernecellene sluttet å virke.

Først modifiserte Kitamo fluene slik at de produserte en mutant versjon av et gen kalt shibire-ts , i noen grupper av hjerneceller. Shibire-ts er et protein som vanligvis resirkulerer nevrotransmittere, men mutasjonen hindrer cellene fra å kommunisere med hverandre. Proteinet fungerte normalt ved 19 grader celsius, men ble defekt og slapp opp for nevrotransmittere ved 30 grader celsius.

Dermed ble de nervecellene som bærer mutasjonen plutselig stille. Ved vanlig romtemperatur var fluene heteroseksuelle, men så fort det ble hett, la de om sine seksuelle preferanser i løpet av et par minutter. Kitamo forsøkte å plassere dem i et kammer med jomfrubananfluer, men hannene var uinteresserte.

Da han plasserte dem sammen med andre hanner ble reaksjonen en helt annen. Hannfluene la seg etter hverandre - helt til Kitamo skrudde ned temperaturen igjen, og fluene ble satt tilbake til sitt vanlige heteroseksuelle selv. Kitamo vet ikke hvorfor fluene endrer preferanser så kjapt, eller hvilke nerveceller som ble skrudd av ved høy temperatur, men han mener systemet bør bli et verdifullt redskap for å definere hvilke områder i hjernen, og hvilke gener, som spiller en rolle for seksuell orientering.

Han mener funnene tyder på at visse nerveceller normalt sett hindrer hannene i å tenne på andre hanner, og at det å sette disse nervecellene ut av funksjon er nok til å avdekke den undertrykte oppførselen.

Når Kitamo skrudde opp temperaturen mistet fluene rett og slett sine heminger. Men fordi fluene bar med seg de muterte genene fra fødselen, er det mulig at de preferansene forskerne registrerte hos hannene henger sammen med unormal hjerneutvikling, heller enn en avbrytelse av genenes handlinger i det voksne nervesystemet, i følge Science.

Å undersøke nervecellene på denne måten kan likevel gi viktig informasjon om hvordan hjernen registrerer kurtisering og parring, og er kanskje en taktisk tilnærming som muligens kan avsløre seksuell oppførsel - både hos bananfluene og andre dyr, inkludert mennesker. Gay flies turned on by heat Nature: Fly behaviour research hots up Pressemelding: Neuronal switch can change sexual preference in fruit flies PNAS: Conditional disruption of synaptic transmission induces male-male courtship behaviour in Drosophila Science: En helt vanlig mann skal slite godt med å ikke komme når han først er i gang.

Så enten sliter han med noe i seg selv eller så har han som du nevner en annen legning. Sier han ingenting når det "ikke skjer noe"? Nei, vi bare ga oss uten å si noe. Hadde holdt på lenge og jeg var fornøyd for å si det slik, men ikke han. Han vet også at jeg kom. Vanligvis blir menn ekstra opphisset når de får en dame til å nå "det" stadiet, men ikke han. Han er over Han får lett ereksjon og den varer leeenge, men altså Veldig frustrerende for meg, da føler jeg jo at han ikke liker det.

Eller at han er homo da. Hvis jeg er på runde 3 i løpet av en dag, bruker jeg noe lang tid og er mindre lett å opphisse. Altså kan få den i gang, men det er liksom ikke så godt lengre. Så det er jo også en mulighet, at det er en som har flere. Men du får prøve å være litt direkte med han, ikke enkelt men lønner seg ofte.

Leste du innlegget i det hele tatt? De har vært sammen i én mnd og har hatt sex kun 3 ganger.. Og av 3 ganger har det bare gått for han 1 gang. Synes det er noe som skurrer her jeg og.. TS, snakk med kjæresten din. Kanskje han bare er uerfaren eller aseksuell? For det kan ikke tenkes at han er en type asexuel? Hva med å prate med ham om dette? Fortelle ham at du gjerne vil ha mer sex, men at du syns det er rart at han ikke kommer? Det kan tilogmed være en sykdom eller noe..

Homofile menn kan greit ha sex med kvinner om de går inn for det, og penetrering føles jo fortsatt bra. Men de vil jo ikke akkurat vise en enorm entusiasme for f. Jeg kjenner veldig mange homofile som er ultra fasinerte av pupper. At menn blir harde, kan holde på lenge uten at de får orgasme er da like normalt som å få orgasme. Han kan slite med sein sædavgang, det kan være prestasjonsangst siden dette er nytt for dere begge, en sykdom, medisiner eller at han rett og slett bare er sliten.

Ikke alle menn bruker ikke så mye tid på bryst, slikking eller fingring da de vil banke på med en gang. Min eksamboer brukte tre måneder på og bli trygg på oss i senga, han var stiv som et spett, han nøyt virkelig sexen og alikevel uteble orgasmen.

Han måtte også læres opp til å bruke mer tid på kroppen min. Vi var sammen i fem år og sexen ble bedre og bedre for hvert år. Fordi vi pratet sammen om våre behov og tok opp ting som kunne jobbes med. Den dag i dag kan min eksamboer fortsatt gå måneder med runking og sex uten orgasme.

Plutselig så løsner det. Vi damer har våre opp og nedturer vi også. Jeg aldri hørt en mann mistenke dama si for å være lesbisk fordi orgasmer uteblir og pga lav sexlyst. Vi var aldri avhengig av å få orgasme vær gang under sex fordi sexen i seg selv var rein nytelse. Så orgasme eller ei så var sexen perfekt. Så råder mitt er å prate med han. Ikke sitte på et forum og overanalysere bagateller ut fra dine tanker. Fascinert og entusiastisk er vel ikke nødvendigvis det samme. Tja, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt homofile tafse på puppene mine jeg.

JEG ville ikke brukt akkurat det som målestokk for om dem var homofile eller ikke. Hvis det er lite sex i begynnelsen av et forhold så spørs det. Det pleier nemlig å blir gradvis mindre over tid. Ikke et godt tegn. Hvis TS er den bimboen hun selv beskriver så er dette merkelig. Sannsynligvis er det noen her som seiler med falsk flagg, men grunnen er sannsynligvis ikke den TS tror. Jeg ville prøvd å sjekke nærmere bakgrunn til denne "rare" beileren.

Dette sier vel kanskje mer om deg og dine venner, enn om homofile generelt? Sa heller ikke at det var en viktig målestokk, men en av dem. Om han liker å gi oralsex anser jeg som enda viktigere. Men det gjør vel du også litt for moro skyld med homofile kamerater? Det gjør jeg ikke engang med partneren min, kan ikke fordra oralsex.. Med denne logikken er jeg lesbisk.

Jeg har maskuline interesser og sliter med å få orgasme. Samboeren min er dessuten homo. Han er litt sart og liker anal stimulus. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Samliv og kjærlighetsrelasjoner Mistenker at min nye kjæreste er homofil » Familie, samliv og seksualitet » Samliv og kjærlighetsrelasjoner.

Bedre sex homoseksuell ts

Bedre sex homoseksuell ts